Vuorenvarmalla ammattitaidolla!

Vesi-, lämpöjohto- ja viemärityöt Turun seudulla

Asennamme, korjaamme ja teemme suuremmat saneeraukset

Vesi-Vuorisalolle voit jättää huoletta niin suuret kuin pienet vesi- ja viemärityöt sekä lämpöjohtojen asennukset, korjaukset ja isompaa kättä vaativat saneeraukset. Olemme erikoistuneet erityisesti viemäriongelmiin kuten viemäreiden avauksiin ja vesijohtoputkien sulatuksiin. Voit hälyttää meidät paikalle nopeallakin aikataululla. Toimialueitamme ovat Turku, Raisio, Naantali ja muut lähikunnat.


Soittele tai laita viestiä!

Kestäviä ratkaisuja, hyvää palvelua

Kun on ammattitaitoa, kokemusta ja hyvä välineet, hoituvat työt taatusti laadukkaasti. Teemme kaikki asennukset, huollot ja korjaukset LVI-alan uusimpien oppien mukaan niin uusiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Käyntimme jälkeen ei putkimiestä tarvitse työn puolesta varmasti kutsua uudelleen, sillä meillä tehdään kaikki viemärityöt sekä vesi- ja lämpöjohtourakat kerralla kuntoon.


Eivätkö omat taidot taivu vesi-, lämpöjohto- ja viemäritöiden tekemiseen?


Onneksi ei tarvitsekaan. Me olemme LVI-alan ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet kaikkiin LVI-järjestelmien ongelmiin ja asennustarpeisiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme palvella juuri sinua! Toimimme Turun ja lähikuntien alueilla.