Putkiremontti Turun seudulla – Erikoisosaamistamme ovat putkihuollot ja putkiremontit

Pyydä meiltä tarjous

Turun, Raision, Naantalin ja lähikuntien alueilla toimiva Vesi-Vuorisalo Oy on putkiremonttien asiantuntija. Meillä on kokemusta yli 50 vuoden ajalta kaiken tyyppisistä putkitöistä, ja olemmekin erikoistuneet putkiongelmien ratkaisemiseen. Tilaathan meidät kartoittamaan putkistojen kunnon hyvissä ajoin. Tavallisesti putkiremontti tulee ajankohtaiseksi, kun putket ovat 40–60 vuotta vanhoja. Jos putkia ei korjata ajoissa, voivat ne rikkoontua, ja seurauksena on suurempi remontti suuremmilla kustannuksilla.


Samalla, kun uusimme kiinteistösi putket, voimme uusia myös vesikalusteet. Meillä on tarjolla erilaisia tyylikkäitä ja hyvän hintaisia kylpyhuonekalusteita, joihin kannattaa tutustua.

Kiinteistö kuntoon hyvän putkimiehen avulla

Vesi-Vuorisalon putkimiehet tuntevat eri rakennustavat ja eri aikoina asennetut LVI-järjestelmät. Tiedämme kestävät korjaustavat, jotka pitävät kiinteistöt toimintakunnossa. Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme, kuten putkiremonteista, viemäritöistä ja muista LVI-asennuksista ja -saneerauksista. Liikumme Turusta kaikkialle lähikuntien alueille asiakkaitamme palvelemaan.

Ota yhteyttä ja kerro, mille työlle tarvitset tekijää!
Yhteydenottokuvake

Vesi-Vuorisalo Oy Turusta taitaa putkiremontit jo 50 vuoden kokemuksella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tavoitat meidät täältä