Vuorenvarmalla ammattitaidolla!

Putkiremontti Turun seudulla

Erikoisosaamistamme ovat putkihuollot ja putkiremontit

Turun, Raision, Naantalin ja lähikuntien alueilla toimiva Vesi-Vuorisalo Oy on putkiremonttien asiantuntija. Meillä on kokemusta yli 50 vuoden ajalta kaiken tyyppisistä putkitöistä, ja olemmekin erikoistuneet putkiongelmien ratkaisemiseen. Tilaathan meidät kartoittamaan putkistojen kunnon hyvissä ajoin. Tavallisesti putkiremontti tulee ajankohtaiseksi, kun putket ovat 40–60 vuotta vanhoja. Jos putkia ei korjata ajoissa, voivat ne rikkoontua ja seurauksena on suurempi remontti suuremmilla kustannuksilla.


Samalla kun uusimme kiinteistösi putket, voimme uusia myös vesikalusteet. Meillä on tarjolla erilaisia tyylikkäitä ja hyvähintaisia kylpyhuonekalusteita, joihin kannattaa tutustua.


Ota yhteyttä!

Kiinteistö kuntoon hyvän putkimiehen avulla


Vesi-Vuorisalon putkimiehet tuntevat eri rakennustavat ja eri aikoina asennetut LVI-järjestelmät. Tiedämme kestävät korjaustavat, jotka pitävät kiinteistöt toimintakunnossa. Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme kuten putkiremonteista, viemäritöistä ja muista LVI-asennuksista ja -saneerauksista. Liikumme Turusta kaikkialle lähikuntien alueille asiakkaitamme palvelemaan – ota yhteyttä ja kerro, mille työlle tekijää tarvitset!